Antena 3 CNN Life Mihai Voropchievici: Ce talisman îți aduce noroc în funcție de zodie

Mihai Voropchievici: Ce talisman îți aduce noroc în funcție de zodie

Mihai Voropchievici: Ce talisman îți aduce noroc în funcție de zodie
Sursa foto: foto: captura Antena 3
29 Sep 2018   •   19:38

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, sâmbătă, la "Adevăruri ascunse", ce talismane ne poartă noroc, în funcție de zodia pe care o avem.

Maestrul afirmă că talismanele nu se afișează ostentiv, pentru că ele sunt benefice chiar și atunci când le purtăm cu discreție.

"Nu lăsați talismanul dvs. prețios să vină o persoană străină și să pună mâna pe el. Eu vin cu amprenta mea energetică și îl ating. Nu este nici etic. Curățați-vă talismanele dacă nu le-ați purtat o perioadă de timp, reactivați-le", spune Mihai Voropchievici.

Iată în în continuare ce talisman îți poartă noroc în funcție de zodie:

"Dacă ești BERBEC și ai găsit o cheie ai deschis toate ușile reușitelor. Dar, la fel de bine poți să porți o piatră semiprețioasă, un jasp roșu. Acest roșu care vine peste un Berbec e contrar față de ținută, talismanul vine să te tempereze

TAUR: Îi face bine o amuletă cu 3 bănuți. Poți să-ți faci un pandantiv cu cifra 7 la mijloc

GEMENI: Faceți un set cu două zaruri. Dar, la fel de bine, există în magazinele de bijuterii o bufniță. Bufnița este simbolul inteligenței, a deșteptăciunii. Mai e și mărul", spune Mihai Voropchievici.

RAC: Purtați o gărgăriță, o stea de mare - pentru că Racul e o zodie de apă, sau pentru zodia de luni Piatra lunii.

LEU: Un pandantiv cu soarele, cristale colorate, pentru că Leul e ca paleta unui pictor.

FECIOARĂ: Pentru că Fecioara se deoache și singură, trebuie să poarte 'ochiul protector'. o ramură sau o ghindă, Merge și un cuarț.

BALANȚĂ: Are un triunghi cu un cerc - e simbolul fecundității, dar și a rinichiului. E fantastic de benefic pentru stări bune de sănătate. Pot să folosească un taler sau pur și simblu o balanță. Balanțele, pentur că sunt zodii de aer, pot să poarte ca talsiman și reprezentarea unei păsări colibri, a unui fluture sau rândunici.

SCORPIONUL: Pot să poarte un șarpe, o potcoavă sau o piatră care se numește malachit.

SĂGETĂTOR: Ancora e fantastic de benefică și pentru un bărbat, dar și pentru o femeie Săgetător atunci când vrea stabilitate, căsătorie, familie. Dacă ești zburdalnic, năzdrăvan, poartă un arc, o săgeată sau pietre sidefate.

Continuarea, în materialul video:

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close