Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop Mihai Voropchievici: Cum trec zodiile peste hopul cu Mercur retrograd. Taurii să aibă grijă la bani, iar Săgetătorii la partener

Horoscop Mihai Voropchievici: Cum trec zodiile peste hopul cu Mercur retrograd. Taurii să aibă grijă la bani, iar Săgetătorii la partener

În emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 Mihai Voropchievici a oferit sfaturi fiecărui nativ zodiacal pentru a putea trece cu bine de această perioadă tumultoasă cu Mercur retrograd.

Horoscop Mihai Voropchievici: Cum trec zodiile peste hopul cu Mercur retrograd. Taurii să aibă grijă la bani, iar Săgetătorii la partener
de Alexandra Dima    |    12 Iun 2021   •   20:17

Când planeta Comunicării retrogradează, deja Universul ne pune în temă că trebuie să ne pregătim pentru niște greșeli pe care le putem face. Atenție și la plățile karmice în aceste zile. Nota de plată ar putea fi mult mai mare ca de obicei. 

Dacă ne apucăm zilele acestea să mințim - pentru că Mercur ăsta ne mai îndeamnă la rele - minciunica aia se va întoarce împotriva celui care a emis-o!

Nu mințiți în perioada asta, chiar dacă e o minciună nevinovată și chiar bine intenționată! E de preferat o replică mai tăioasă sau un refuz. 

Mercur retrograd provoacă mișcări seismice în mentalul și comportamentul nostru. Și sunt fantastic de interesante dar total neașteptate pentru fiecare zodie, mai ales că retrogradarea lui Mercur e însoțită de efectele eclipsei de Lună.

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Berbec

Astrele îi sfătuiesc pe Berbeci să se înzestreze cu multă răbdare până pe 25 iunie când trece urgia retrogradă! Gândiți înainte de a acționa sau a deschide gura. Aveți grijă să vă menajați partenerul, să nu îl forțați în niciun fel. Menajați-l!

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Taur

Taurul e momentul să își îndrepte atenția spre zona financiară. Faceți cașcule înainte de a cheltui. Aveți tendința de a fi risipitori în această perioadă și chiar câteva săptămâni după ce trece Mercur retrograd. 

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Gemeni

Gemenii au o perioadă în care tot caută, dar Mercur care le e patron îi ajută să găsească noi conexiuni și resurse. Au o multitudine de oportunități. Chiar dacă au mici probleme cu unele persoane, să rezolve calm și cu zâmbetul pe buze. 

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Rac

Racul nu s-a prea preocupat de sufletul propriu, dar acum e momentul să îi lase pe ceilalți și să se preocupe de sine. Să își arate și sensibilitatea, nu numai carapacea. Va avea câteva săptămâni de disconfort, dar le va rezolva cu răbdare spunând: pot, știu și vreau să pot.  

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Leu

Leul va avea parte de o curățenie zdravănă pe plan social. E timpul să scoată profitorii din agenda de telefon și propria viață. 

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Fecioară

Pentru Fecioare, această retrogradare e critică, fiind vorba de nativi ce obișnuiesc să vorbească destul de mult și cicălitor! Obiectivul acestei perioade e să-și sărbătorească victoria prin tăcere, să nu mai caute nod în papură nimănui. Trebuie să se ocupe și de toată munca amânată în ultimul timp.

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Balanță

Balanțele au planuri de călătorie în această perioadă. Pe plan personal trebuie să învețe să fie sincere cu sine, să învețe mai mult să comunice și să evite cu orice preț orice minciunică. Vor spune franc foarte multe lucruri zilele acestea! 

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Scorpion

Rămâneți concentrați pe micile detalii, nu priviți ansamblul! Riscați greșeli imajore. Micile detalii aduc secretele și câștigurile mari. Dacă înțelegeți asta veți câștiga chiar pe toate planurile.

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Săgetător

Pentru Săgetător, Mercur retrograd are un impact direct asupra relațiilor. Dacă în ultima perioadă au avut disensiuni cu partenerul, e momentu să analizați bine situația și toate sentimentele pe care le-ați ascuns în interior, să le dați drumul. Lăsați gândurile ascunse vizavi de partener. Vor ieși la iveală. Cu sinceritate rezolvați absolut toate problemele și vă împliniți toate dorințele.

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Capricorn

Capricornul va fi concentrat mai mult pe ceea ce știe mai bine - munca! Au multe lucruri importante de rezolvat în perioada asta. Lăsași-vă însă și un moment de respiro pentru propriul suflet. Nu sunteți mașini. 

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Vărsător

Vărsătorul e impasibil, nu-l atinge nimic, nici măcar Mercur retrograd! Sunt plini de viață și își doresc să testeze lucruri noi. Pe plan personal, trebuie să se reconecteze cu propriul suflet, să vadă ce îl mulțumește și să se ocupe de acele lucruri.

Cum se va manifesta Mercur retrograd asupra nativului Pești

La norocoșii Pești retrogradarea vine peste un proces de schimbare - schimbă mobila, casa, locul de muncă. Această perioadă le scoate în cale lucrurile nerezolvate din trecut. Ce nu au comunicat înainte, sunt obligați să comunice acum. Acum e timpul să spună tot, chiar și verde în față! Să lămurească, să ceară scuze dacă e cazul. Nu vă lăsați pradă vibrațiilor negative.   

 

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close