Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mihai Voropchievici: Orice semn cu care te-ai născut are influenţă asupra destinului tău! Ce spune despre tine o aluniță roșie

Mihai Voropchievici: Orice semn cu care te-ai născut are influenţă asupra destinului tău! Ce spune despre tine o aluniță roșie

Mihai Voropchievici: Orice semn cu care te-ai născut are influenţă asupra destinului tău! Ce spune despre tine o aluniță roșie
de S.T.    |    24 Sep 2018   •   18:40

Orice semn cu care ne-am născut are influenţă asupra destinului nostru, chiar şi dacă este înlăturat chirurgical. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, semnele de pe corp ne oferă informaţii importante.

Alunițele roșii reprezintă evenimente care urmează să se întâmple în viața ta. Dacă se maronesc între timp sau se schimbă spre negru înseamnă noroc la bani.

Dacă alunițele sunt maro înseamnă căsnicie și copii.

Cei care au alunițe cu fire de păr au necazuri. Cei care au alunițe cu un singur fir de păr înseamnă că au un talent ascuns.

În funcție de unde sunt poziționate, alunițele pot da detalii despre destinul unui om.

Alunițele rotunde arată un caracter optimist, iar cele alungite indică un om negativist.

Două alunițe unite arată nefericiri minore sau două căsnicii. Cei care au două alunițe situate simetric arată contradicții. Acel om nu admite să fie contrazis.

O aluniță în mijlocul frunții indică o persoană violentă și dominatoare, a arătat Mihai Voropchievici la emisiunea „Adevăruri ascunse”.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close