Antena 3 CNN Life Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, lucruri mai puțin știute despre bani. Așa atragi bogăția în viața ta!

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, lucruri mai puțin știute despre bani. Așa atragi bogăția în viața ta!

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, lucruri mai puțin știute despre bani. Așa atragi bogăția în viața ta!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
28 Ian 2019   •   18:42

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au explicat la "Adevăruri ascunse", cum trebuie să ne îmbrăcăm pentru a atrage banii în viața noastră.

Lidia Fecioru subliniază faptul că dacă avem haine pe care nu le-am mai îmbrăcat de mult timp și nici nu credem că le vom mai îmbrăca prea curând, ar trebui să le oferim cuiva pentru că se încarcă cu energii negative.

"Atâta timp cât nu am purtat o haină ceva timp, s-o dăm, să nu stăm cu ea. Se încarcă cu energii negative pentru că avem evenimente îmbrăcate în acele haine, fiind îmbrăcați atâta timp. Ele au purtat și poartă amprenta noastră energetică", spune Lidia Fecioru.

"Există un principiu sau o regulă. Să ții cont de fiecare zi a săptămânii și în funcție de ziua respectivă, cu reprezentarea ei, trebuie să alegi anumite nuanțe de culori", a adăugat Mihai Voropchievici.

Iată culorile cu care ar trebui să se regăsească în garderoba noastră, în funcție de zilele săptămânii, potrivit numerologului Mihai Voropchievici:

LUNI: Ca să te poți vindeca după zilele de destrăbălare, în cazul unora, din weekend, punem pe noi un verde. Vii cu regenerare, cu reconfortare, Tot verdele simbolizează și banii.

Continuarea, în materialul video:

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close