Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici, despre partidul USB: "Urmează surprize foarte mari"

Numerologul Mihai Voropchievici, despre partidul USB: "Urmează surprize foarte mari"

Numerologul Mihai Voropchievici, despre partidul USB: "Urmează surprize foarte mari"
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Iun 2016   •   19:24

Prestația candidaților USB în cel mai recent scrutin electoral a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv clasa politică.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în ediția de sâmbătă a emisiunii Adevăruri ascunse, realizată de Dana Grecu, cam care sunt coordonatele de la care pleacă USB și ce urmează în continuare.

"Cifra USB este cifra 6, a atras simpatie. Este plăcut, nu e plăcut, e frumos, nu e frumos, dar e simpatic. Și omul se îndreaptă spre cel simpatic sau necunoscut. Dar toate abrevierile astea conduc la niște analize foarte serioase. Dacă ne uităm la data de 11.08.2015, se schimbă ecuația. Vorbim despre data la care s-ar fi înființat USB. Cifra de destin 9. Multe încercări, zbateri, foarte multe călătorii și tot felul de lucruri care te duc spre o reușită, dar nu rapidă. Cine face o uniune cu 9 are șansa să se trezească într-un parteneriat de aventură. Și datele sunt alese de un numerolog, nu sunt chestii întâmplătoare."

Aici este un partid magnet. Au spus că nu vor face alianțe cu alte partide și așa pare să fie. Ei vor să acționeze foarte des și la nivel total. Și bătălia se mută acum pentru toamnă. S-ar putea să avem surprize la care nu ne așteptăm. Să se transforme în Uniunea Salvați România.

Citește și: Numerologul Mihai Voropchievici, despre Nicușor Dan: "Are un semn distinct!"

Citește și: Numerologul Mihai Voropchievici, despre Clotilde Armand: Are o forță de muncă fantastică, dar nu are putere constructivă

×
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close