Antena 3 CNN Adevăruri ascunse 09.09 - Semnificaţia ascunsă a zilei de 9 septembrie: Începutul şi sfârşitul. Bornă de schimbare a destinului

09.09 - Semnificaţia ascunsă a zilei de 9 septembrie: Începutul şi sfârşitul. Bornă de schimbare a destinului

Ziua de 9 septembrie - 09.09 - are o încărcătură numerologică importantă, având două secvenţe repetitive a primei şi ultimei cifre din şirul numerologic de bază.

09.09 - Semnificaţia ascunsă a zilei de 9 septembrie: Începutul şi sfârşitul. Bornă de schimbare a destinului
de Georgiana Adam    |    09 Sep 2021   •   10:03

Este o zi de vibraţie majoră, care aduce încheieri karmice importante dar şi începutul unor noi căi ale destinului. 

9 este o cifra care-ți spune că ceva se termină sau trebuie să schimbi abordarea în ceea ce privește un proiect sau o decizie pe care trebuie s-o iei în legătură cu o situație anume. Atunci când începi să consideri că meriți mai mult decât ai, îți apare această cifra. Este că și cum îngerii  îți spun că este bine să-ți dorești mai mult, și să ieși dintr-o anume încurcătură, pentru că poți să faci asta. Universul îți sugerează că ți-a pregătit niște schimbări, și ar fi bine să le iei în seama.

Ce semnifică apariția repetată a numărului 9?

Numărul 9 reprezintă numărul de finalizare și se află la sfârșitul cifrelor de destin, simbolizând principiile conducerii, acțiunile caritabile și serviciilor aduse altora, scrie cespunastrele.ro. Când numărul 9 va apare în mod repetat, acesta este un mesaj care arată că misiunea voastră de viață implică dăruirea pentru slujirea altora prin abilitățile și talentele naturale, interesele și pasiunile pe care le aveţi.

Numărul 9 simbolizează sensibilitatea și tăria de caracter, spiritul vizionar, optimismul și, mai presus de toate, înțelepciunea Divinității.

Un 9 ca număr repetat indică faptul că este timpul să terminați o fază sau o relație în viața voastră, deoarece nu vă mai servește într-un mod pozitiv. Nu vă fie frică de lipsă sau pierdere deoarece ceva “nou” va intră în viața voastră pentru a le înlocui. Veți avea multe de făcut în viitor, deci pregătiți-vă de azi! 

Vibrațiile și atributele cifrei 9

Vindecare, acțiuni caritabile, puterea, inteligență, discreție, virtuozitate, compasiune, protecție, responsabilitatea, înțelepciunea interioară și intuiție, loialitate, iertare, capacitatea de a vedea în mod clar, putere de integrare,  reprezentarea celor trei lumi (fizică, intelectuală, spirituală), abilitatea de a înțelege

Talentele înnăscute, introspecția, integritatea personală, unitate, adevăr, perfecțiune, acord, dizolvarea atașamentele egoiste, etică, acoperirea universală, relații publice, răspunderea , tăria de caracter, egoismul (în sensul de a învăța să spunem NU) abilitățile creative

Sensibilitatea, talentul, suflete vechi, înțelegerea, discreție, rezolvarea problemelor, iubirea de sine, libertate, popularitatea, eternitatea, generozitatea, geniul artistic, excentricitatea, comunicarea, influență, filantropia, misiunea vieții, obligația

Misticismul, credința, optimismul, înțelepciunea divină, sacrificiu de sine, karma, legile spirituale universale, iluminarea spirituală, slujirea altora, idealism ridicat, simpatie și empatie, clarviziunea, toleranță, umilință, altruismul, trezirea spirituală, fiind un exemplu pozitiv, bunăvoința, artizanii Luminii, caritate și perfecțiune.

Semnificaţia cifrei 0 

Zero este forța cosmică ciclică, infinită, fără început sau sfârșit, sau cuprinde toate începuturile și toate sfârșiturile. Este vorba despre totul și nimic, despre gol și plin, despre gol și plenitudine.

Acest număr reprezintă libertatea la un nivel abstract, libertatea față de aspectul material al lumii fizice de care suntem atașați.

Zero joacă întotdeauna rolul de amplificator al vibrațiilor numerelor pe care le însoțește. În acest caz, ea amplifică vibrația puternicului număr nouă. Numărul nouă este karmic, iluminator, numărul legii spirituale supreme.

Acest număr rezonează cu energii de filantropie, spirit umanitar, sacrificiu de sine, altruism, dar și iubire de sine. Inspiră libertatea de emoție și de gândire. Este vorba, de asemenea, despre misticism, geniu artistic, extinderea punctelor de vedere, idealuri înalte.

Simbolistica ascunsă a succesiunii 09.09

Acesta este un număr cu energie multiplicată. Dacă adunăm cifrele, obținem 18. Odată ce adăugăm noile cifre, care sunt 1 și 8, obținem din nou 9. Acest lucru face ca întregul mesaj să fie și mai puternic. Nu este același lucru cu a vedea doar numărul 9. Această secvență numerică este cu siguranță destinată să aibă un efect marcant asupra vieții voastre.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close