Antena 3 CNN Horoscop Tainele horoscopului țigănesc. Ce schimbări apar în viața fiecărei zodii în acest an

Tainele horoscopului țigănesc. Ce schimbări apar în viața fiecărei zodii în acest an

Tainele horoscopului țigănesc. Ce schimbări apar în viața fiecărei zodii în acest an
19 Apr 2018   •   19:56

Berbec. Vor face curățenie în viața lor, vor apărea alți oameni care le vor aduce beneficii. 

Taur. Începe anul bine, dar îl termină prost. Atenție la tot ce înseamnă semnări de acte, de documente. Trebuie să citim foarte atent. Cu iubirea stau foarte bine, poate chiar să se căsătorească. 

Gemenii. Bat pasul pe loc. Nu li se schimbă foarte multe anul acesta. Vor trăi povești de dragoste pe care le au deja. Poate doar în zona dragostei se mai întâmplă ceva, în rest totul e liniar. 

Rac. Au multe alegeri de făcut în primele luni, dar să fie foarte atenți, să se gândească serios, mai ales în zona carierei. Atenție să aibă grijă pe relația de cuplu pentru că s-ar putea să-și neglijeze puțin partenerul. 

Leu. Motive de îngrijoarare ar putea fi doar în prima parte a anului din punct de vedere financiar. Vor avea un an formidabil. 

Fecioara. Toate li se împlinesc. Vor avea un an de muncă și plin de solicitări, cu multe responsabilități. Anul acesta e an hotărâtor dacă vor să se căsătorească sau nu. Teama de a intra altul în viața lor care să dea ordine îi ține pe loc.  

Balanța. Trebuie să aibă în vedere foarte mulți factori motivaționali care apar în viața lor. Deviza lor e "bate fierul cat e cald". Vor avea parte de schimbări și beneficii.

Scorpion. E un an de noi speranțe, speranțe mari, cu multe împliniri, călătorii și cu multe posibilități ca din aceste călătorii să ajungă în capătul celălalt al lumii. Norocul și partenerul îl poți găsi departe de casă. Când au ieșit din carapace, din barca aia pot pleca în doi. 

Săgetător. Sunt foarte zbuciumați. Sunt șanse mari să încurce borcanele, încurcă tăcerea cu bunul simț.. Din cauza asta vor avea multe nemulțumiri și neconcordanțe. El are planul lui. Trebuie să facă pace cu el însăși și apoi cu cei din jur. Trebuie să dovedească că au suficientă maturitate să meargă mai departe. 

Capricorn. Trecutul reapare în viața lor, persoane din perioada trecută revin. De voi depinde dacă îi acceptați. Nu știți cu ce gânduri și cu ce scop revin în viața voastră. 

Vărsător. Au șansa să călătorească foarte mult anul acesta. 
Pești. Au un an foarte norocos. Anul vine noi oferte, surprize, au și bani, loc de muncă. Dar au și parteneri geloși, trebuie să comunice foarte mult. 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse schimbari zodii
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close