Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Candidatul PNL la funcția de primar al unei comune din Botoșani a murit fulgerător

Candidatul PNL la funcția de primar al unei comune din Botoșani a murit fulgerător

Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Vorona, din Botoșani, colonelul în rezervă Radu Anton, a încetat din viață în cursul serii de vineri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui infarct. Medicii sosiți de urgență la locuința acestuia nu au mai putut face nimic.

Candidatul PNL la funcția de primar al unei comune din Botoșani a murit fulgerător
Sursa foto: botosaneanul.ro
de Gabriel Dano    |    25 Sep 2020   •   22:30

Radu Anton a ocupat funcția de inspector-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani timp de 10 ani și s-a pensionat în 2016, el fiind la a doua candidatură la Primăria Vorona. Soția sa a suferit la rândul său un șoc și a primit îngrijiri medicale de la medicii sosiți la fața locului.

Acesta a fost una dintre figurile reprezentative ale ISU Botoșani, care a schimbat din temelii organizare unității, dar mai ales percepția populației asupra pompierilor botoșăneni. Colonelul și-a câștigat, prin activitatea sa, respectul la nivel local, dar mai ales central, scrie monitorulbt.ro.

Colonelul, în vârstă de 60 de ani, se afla la domiciliu, vineri după-amiază, iar la un moment dat s-a pus în pat să doarmă. I s-a făcut rău în somn. Soția sa l-a descoperit fără suflare și a apelat imediat serviciul 112. La fața locului a fost trimis echipajul cu medic al SMURD. Cadrele medicale au încercat, mai bine de o oră, să îi repornească inima, din păcate fără succes, fiind declarat decesul.

 

×
Subiecte în articol: Radu Anton PNL
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close