Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Gafa uriașă făcută de USR-PLUS. Ce au scris mai mulți candidați în formularele de înscriere a candidaturilor

Gafa uriașă făcută de USR-PLUS. Ce au scris mai mulți candidați în formularele de înscriere a candidaturilor

Gafă uriașă făcută, luni, de mai mulți candidați ai alianței USR-PLUS la Consiliul General al Municipiului București. Aceștia nu au fost atenți și au completat greșit formularele care trebuiau să fie validate de Biroul Electoral. Acum formularele respective trebuie refăcute de urgență pentru că termen limită al depunerii candidaturilor este marți, 18 august.

Gafa uriașă făcută de USR-PLUS. Ce au scris mai mulți candidați în formularele de înscriere a candidaturilor
Sursa foto: Foto captura Facebook
de Dan Gabor    |    17 Aug 2020   •   22:00

„E o bifă, trebuie să pui dacă ești consilier local și județean. Fiind vorba de București, colegii au bifat consilier local. Trebuia să bifeze consilier județean. Mâine le depunem din nou”, a declarat liderul USR București, Claudiu Năsui, pentru Hotnews.

Congresul USR a aprobat, sâmbătă, fuziunea cu PLUS. Împreună suntem și mai hotârâți să luptăm pentru idelurile și principiile noastre”, a anunțat Dan Barna.

Potrivit acestuia, împreună cele două formațiuni sunt și mai hotârâte să lupte pentru idelurile și principiile lor, iar voința de a schimba România în bine este începând de sâmbătă „și mai puternică”.

„Vechile partide au avut timp de 30 de ani șansa să dovedească ce pot să facă. Acum e rândul generației noastre să decidă cum va arăta această țară”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: USR-PLUS
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close