Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Primarul din România care a câştigat cu 95% din voturi: „V-am ciuruit”

Primarul din România care a câştigat cu 95% din voturi: „V-am ciuruit”

La alegerile din 27 septembrie, primarul localităţii Ghioroc din judeţul Arad a reuşit o performanţă greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat 95% din sufragiile localnicilor, adjudecându-şi confortabil încă un mandat de patru ani sub stindard liberal.  

Primarul din România care a câştigat cu 95% din voturi: „V-am ciuruit”
de Dana Musceleanu    |    28 Sep 2020   •   15:20

“Dragii mei concetățeni vă mulțumesc pentru încrederea acordată - 95% din voturi mă onorează și mă responsabilizează! – a declarat Morodan la scurt timp după aflarea rezultatelor.

,,V-am ciuruit" – a mai adăugat acesta, citându-l pe liderul PMP Traian Băsescu.

Pentru echipa de consilieri, PNL a obținut o majoritate confortabilă, având 77%. Prezența la vot în comuna Ghioroc a fost de 41,58%, localitatea având în jur de 4000 de locuitori.

De profesie economist, Corneliu Popi Morodan şi-a axat eforturile din ultimii ani pe punerea localităţii Ghioroc pe harta turistică din România. Cu ajutorul mai multor proiecte europene câştigate, edilii locali au reuşit să îmbunătăţească infrastructua turistică şi nu numai a zonei.

Ansamblul compus din plaja şi lacul Ghioroc, supranumit şi Litoralul Vestului, se găseşte la poalele Munţilor Zarandului, într-o zonă de confluenţă a câmpiei cu dealul. Locul exotic, situat la aproximativ 25 km de Arad, atrage anual peste 100.000 de turişti din ţaă dar şi de peste hotare.

 

 

×
Subiecte în articol: Arad Ghioroc
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close