Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mihai Gâdea, anunț pentru telespectatori. Candidații care au confirmat prezența la dezbaterea electorală de la Antena 3

Mihai Gâdea, anunț pentru telespectatori. Candidații care au confirmat prezența la dezbaterea electorală de la Antena 3

Mihai Gâdea, anunț pentru telespectatori. Candidații care au confirmat prezența la dezbaterea electorală de la Antena 3
19 Mai 2016   •   21:41

Mihai Gâdea a anunțat, joi seară, la Sinteza Zilei, că mai mulți candidați la Primăria Capitalei au confirmat că vor participa la dezbaterea electorală de luni seară, de la Antena 3.

Până în prezent au confirmat Gabriela Firea, Nicușor Dan, Daniel Barbu și este probabil și Cătălin Predoiu, a anunțat Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a lansat invitația seara trecută, la Sinteza Zilei, precizând că acei candidați care doresc să participe la o dezbatere electorală adevărată sunt invitați la Antena 3, luni seară, împreună cu câte șapte susținători.

În emisiunea de miercuri seară, Mihai Gâdea a subliniat că, pentru prima dată în 26 de ani, nu există campanie electorală.

”În opinia mea, responsabili pentru această situație sunt și politicienii. Ce alegeri vor fi în România în condițiile în care nu există o campanie electorală, în condițiile în care nu există dezbateri”, a spus Mihai Gâdea, în timp ce arăta imagini din 90, când românii descopereau democrația.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close