Antena 3 CNN Bacalaureat 2016 REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI. Ce note s-au luat la BAC 2016 IAȘI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI. Ce note s-au luat la BAC 2016 IAȘI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI. Ce note s-au luat la BAC 2016 IAȘI
12 Iul 2016   •   10:42

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Aproape 5.000 de elevi au dat examenul de BACALAUREAT 2016 și pentru mulți examenele nu au fost deloc ușoare. Cam asta reiese din mărturiile culese de presa locală. Oricum, astăzi e momentul adevărului, cel în care se afișează pe site-ul Ministerului Educației primele REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI. După afișarea notelor la BAC 2016, cei nemulțumiți pot depune contestații.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI. Subiecte ușoare

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI „Subiectele au fost cam la fel ca la simulare”, spune un absolvent. „Subiectul de azi mi-a întrecut aşteptările, a fost extrem de uşor, nu a fost nimic ce să nu ştiu”, completează un altul, scrie Ziarul de Iași.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Bacalaureatul s-a terminat ieri cu proba la alegere a profilului. După reacţiile şi observaţiile făcute de elevi pe marginea subiectelor, reiese că la geografie a fost cel mai uşor. În cursul zilei de ieri, reporterii "Ziarului de Iaşi" au aşteptat să iasă din examen absolvenţii care au dat proba la Colegiul „Ştefănescu” din Iaşi. Elena a ieşit din sală cu speranţe mari. „Subiectele au fost cam la fel ca la simulare, sper să iau un 8. La unul dintre subiecte am avut intrarea a două ţări în UE, am scris despre  România şi Bulgaria care au intrat în 2007, iar la alt subiect am avut de caracterizat Serbia”, spune absolvenţa de la Liceul Economic 2.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Sergiu Urzică , de la "Ştefănescu", spune că ia 10 deoarece a ştiut tot. „La simulări a fost mai greu, subiectul de azi mi-a întrecut aşteptările, a fost extrem de uşor, nu a fost nimic ce să nu ştiu. Ce mi-a căzut la subiectul III, subpunctul G, chiar azi-dimineaţă am învăţat, am avut despre Serbia. Prin nota la geografie încerc să-mi ridic nota la română”, spune absolventul care se gândeşte deja la viitorul său. Se va înscrie la Facultatea de Zootehnie din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Iaşi.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI „Noi nu luăm bac-ul!”

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Încercând să oprim doi tineri, o fată şi un băiat, pentru a-i întreba despre subiecte, aceştia s-au îndepărtat rapid, spunând: „Noi nu luăm bac-ul!”. Alţi candidaţi s-au oprit direct pe băcile din curtea şcolii, unde au discutat cu aprindere pe marginea subiectelor. Alţi doi tineri au ieşit de mână pe poarta şcolii. El brunet, înalt, ea veselă, cu două codiţe lungi, împletite pe spate. Un alt grup se opreşte în mijlocul trotuarului şi analizează meticulos o hartă. Când mă apropii de ei, fug ca potârnichile. N-am reuşit să o opresc din graba sa nici pe absolventa care a ieşit pe poarta şcolii şi a intrat direct în taxi.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Cei mai mulţi s-au ferit să ne împărtăşească părerile despre subiecte şi să ne spună ce au făcut. Răzvan iese însă calm, relaxat. Spune că s-a aşteptat să fie mai greu la geografie. Pe mai departe, l-ar interesa o Facultate în domeniul gastronomic, dar aşa ceva nu se găseşte în România. „Mă voi angaja, voi lucra tot în domeniul în care m-am pregătit pe timpul liceului, gastronomia”, spune tânărul. Un alt candidat relaxat este şi Costel, mai mare cu 5 ani decât colegii lui din sală. Este dintr-o generaţie anterioară şi s-a gândit să dea bac-ul, să aibă la mână o diplomă. „Subiectele au fost uşurele, la fel şi simulările. Mi-a căzut intestinul subţire, inima, nişte probleme de rezolvat… Eu zic ca iau 7”, spune candidatul de 23 de ani, absolvent al Liceului Tehnologic „Kogălniceanu” din Miroslava.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI De la aceeaşi şcoală este şi Bogdan, care a dat proba tot la biologie şi care îşi doreşte să încerce la Facultatea de Medicină Veterinară de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară. Subiectul III i-a dat un pic bătăi de cap, însă spune că s-a descurcat. „Am avut undeva ficatul, acolo mi-a luat mai mult timp să scriu, a fost subiecte acceptabile, cam ca la simulări. După cum m-am autoevaluat eu, iau un 7.50”, spune acesta.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Eliminat pentru tentativă de fraudă

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Roxana de la Colegiul Economic 2 speră să obţină peste 9 la geografie. Îşi doreşte la UMF, la Facultatea de Asistenţă Medicală. Dacă nu va trece de admitere, pe listă urmează Postliceala Sanitară "Ghica Vodă". „Mai am două săptămâni să mă pregătesc pentru admitere, până acum n-am făcut pregătire”, spune aceasta. La acceaşi postliceală s-a gândit şi Alex, de la „Madgearu”, în cazul în care nu intră la Facultatea de Filologie la "Cuza". „Nu a fost nici prea greu, nici prea uşor, mă aştept la note bune la română şi geografie”, mărturiseşte Alex.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Colega sa Alexandra vrea să dea la Academia de Aviaţie de la Bucureşti. Şi ei subiectele la geografie i s-au părut simple. Rezultatele parţiale se vor afişa în cursul zilei de marţi, 11 iulie, până în ora 16, după care absolvenţii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii până în ora 20. Rezultatele finale se vor afişa pe 16 iulie. După această dată, tinerii se vor putea înscrie la facultate.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Cei care nu iau bac-ul mai au o şansă în sesiunea din toamnă, care va începe pe 16 august, cu competenţele, şi se va încheia pe 1 septembrie, cu afişarea rezultatelor finale. La proba de ieri s-au înscris 4.662 de candidaţi, dintre care s-au prezentat 4.436, un număr de 225 fiind absenţi. Un singur candidat a fost eliminat din examen pentru tentativă de fraudă. La proba la alegere a profilului, absolvenţii de liceu au dat examen la 10 discipline, în funcţie de profil şi specializare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Terminologia folosită în cerinţele examenului este confuză, se plânge Nicolae Manolescu.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI După un subiect considerat interpretabil de unii elevi, la examenul de matematică de la Evaluarea Naţională, soldat cu o petiţie dusă de câteva zeci de mii de părinţi la Ministerul Educaţiei, în mediul virtual au apărut noi petiţii, de astă-dată legate de examenul de limbă şi literatură română de la bacalaureat. Unii elevi ar vrea ca ”Moromeţii” să fie considerat roman interbelic, alţii ar vrea ca romanul psihologic să cuprindă şi romanele ”Enigma Otiliei” şi ”Ion”.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Dincolo de hilar şi ironii, în spatele confuziilor se ascund şi nişte probleme reale, legate de programă, de definirea termenilor şi de formularea subiectelor, consideră criticul literar Nicolae Manolescu.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI ”Romanul «Enigma Otiliei» poate fi foarte bine încadrat la roman psihologic. Terminologia nu este neapărat bătută în cuie. Mai greu de spus care nu e psihologic; din moment ce toate romanele au personaje umane, să zic aşa, toate sunt psihologice, în sens larg. Eu am propus formula mea, cu doric, ionic şi corintic, tocmai ca să evit aşa ceva şi «Enigma Otiliei» e un roman doric de tip clasic, nu e un roman ionic, unde intră majoritatea romanelor psihologice din anii 1930, dar nu e o greşeală, mai ales că e o problemă de psihologie foarte clară”, argumentează Nicolae Manolescu, citat de news.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Din punctul acestuia de vedere adevărata greşeală este utilizarea termenului ”psihologic”: ”Psihologic, nepsihologic, e foarte greu de spus. În sens larg, toate romanele sunt psihologice, încât nu ai cum să tragi o linie. Vreau să îmi explice şi mie cineva cum să nu fie psihologică problema, tema unui roman. Ar trebui să se ocupe de animale, de păsări...”

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI . BAC-ul pentru nevăzători

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Camelia Gavrilă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, a declarat, vineri, că patru din cei 4.887 absolvenţi de liceu care vor susţine începând de luni probele scrisele a Bacalaureatului vor compune lucrările în limbaj Braille.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI Camelia Gavrilă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a declarat că în judeţul Iaşi au fost organizate 16 centre de examen, unde 4.887 absolvenţi de liceu vor susţine cele trei probe scrise, 626 dintre aceştia fiind absolvenţi din promoţii anterioare. Dintre cei 4.887 absolvenţi, patru vor folosi scrierea Braille la următoarele probe ale examenului de Bacalaureat, potrivit agerpres.ro.
 
REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI  "În judeţul Iaşi, 12 candidaţi beneficiază de prelungirea timpului de redactare a tezei cu o oră, fiind vorba de cazuri speciale. Dintre aceştia, patru vor redacta teza în Braille. De asemenea, 45 de candidaţi de la secţiile bilingve francofone vor susţine o a patra teză de bacalaureat, în limba franceză, în ziua de marţi, la geografie şi la fizică. Aceştia vor obţine o menţiune specială pe diploma de bacalaureat: secţie bilingvă francofonă", a explicat prof. dr. Camelia Gavrilă, şefa ISJ Iaşi.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI  Şefa ISJ Iaşi a declarat totodată că în ziua de 2 iulie, începând cu ora 7,00, are loc la sediul inspectoratului şcolar, în şedinţă publică, tragerea la sorţi a cadrelor didactice care fac parte din comisiile din centrele de examen şi din centrele zonale de evaluare organizate pentru derularea examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie.
 
REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI  "Repartizarea cadrelor didactice pe comisii prin tragere la sorţi va fi consemnată, conform metodologiei, într-un proces verbal", a mai spus Camelia Gavrilă.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Notele în județe

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ALBA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ARAD

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ARGEȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BACĂU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BIHOR

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BISTRIȚA NĂSĂUD

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BOTOȘANI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRĂILA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRAȘOV

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BUCUREȘTI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BUZĂU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CĂLĂRAȘI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CARAȘ SEVERIN

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CONSTANȚA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 COVASNA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 DÂMBOVIȚA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 DOLJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 GALAȚI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 GIURGIU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 GORJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 HARGHITA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 HUNEDOARA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IALOMIȚA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ILFOV

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MARAMUREȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MEHEDINȚI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MUREȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 NEAMȚ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 OLT

REZULTATE BACALAUREAT 2016 PRAHOVA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SĂLAJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SATU MARE

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SIBIU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SUCEAVA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 TELEORMAN

REZULTATE BACALAUREAT 2016 TIMIȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 TULCEA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 VÂLCEA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 VASLUI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 VRANCEA

×
Subiecte în articol: REZULTATE BAC 2016 IAȘI REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI REZULTATE BAC 2016 SUCEAVA REZULTATE BACALAUREAT 2016 SUCEAVA REZULTATE BAC 2016 SIBIU REZULTATE BACALAUREAT 2016 SIBIU REZULTATE BAC 2016 ILFOV REZULTATE BACALAUREAT 2016 ILFOV REZULTATE BAC 2016 OLT REZULTATE BACALAUREAT 2016 OLT REZULTATE BAC 2016 NEAMȚ REZULTATE BACALAUREAT 2016 NEAMȚ REZULTATE BAC 2016 TELEORMAN REZULTATE BACALAUREAT 2016 TELEORMAN REZULTATE BACALAUREAT 2016 TULCEA REZULTATE BAC 2016 TULCEA REZULTATE BAC 2016 VRANCEA REZULTATE BACALAUREAT 2016 VRANCEA REZULTATE BAC 2016 IALOMIȚA REZULTATE BACALAUREAT 2016 IALOMIȚA BACALAUREAT 2016 EDU.RO bacalaureat 2016 REZULTATE BAC 2016 HARGHITA REZULTATE BACALAUREAT 2016 HARGHITA REZULTATE BACALAUREAT 2016 VÂLCEA REZULTATE BAC 2016 VÂLCEA REZULTATE BAC 2016 GIURGIU REZULTATE BACALAUREAT 2016 GIURGIU REZULTATE BAC 2016 GALAȚI REZULTATE BACALAUREAT 2016 GALAȚI REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ REZULTATE BAC 2016 CLUJ REZULTATE BAC 2016 SĂLAJ REZULTATE BACALAUREAT 2016 SĂLAJ REZULTATE BAC 2016 VASLUI REZULTATE BACALAUREAT 2016 VASLUI REZULTATE BAC 2016 MARAMUREȘ REZULTATE BACALAUREAT 2016 MARAMUREȘ REZULTATE BAC 2016 SATU MARE REZULTATE BACALAUREAT 2016 SATU MARE REZULTATE BAC 2016 HUNEDOARA REZULTATE BACALAUREAT 2016 HUNEDOARA REZULTATE BAC 2016 MARAMUREȘ REZULTATE BACALAUREAT 2016 MARAMUREȘ REZULTATE BAC 2016 DOLJ REZULTATE BACALAUREAT 2016 DOLJ REZULTATE BAC 2016 DÂMBOVIȚA REZULTATE BACALAUREAT 2016 DÂMBOVIȚA REZULTATE BACALAUREAT 2016 COVASNA REZULTATE BAC 2016 COVASNA BACALAUREAT 2016 REZULTATE CONSTANȚA REZULTATE BAC 2016 CONSTANȚA REZULTATE BACALAUREAT 2016 CONSTANȚA REZULTATE BAC 2016 CARAȘ SEVERIN REZULTATE BACALAUREAT CARAȘ SEVERIN REZULTATE BACALAUREAT 2016 CARAȘ SEVERIN REZULTATE BACALAUREAT 2016 CĂLĂRAȘI REZULTATE BAC 2016 BUZĂU REZULTATE BACALAUREAT 2016 BUZĂU REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRAȘOV REZULTATE BAC 2016 BRĂILA REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRĂILA REZULTATE BACALAUREAT 2016 BISTRIȚA REZULTATE BACALAUREAT 2016 BIHOR REZULTATE BACALAUREAT 2016 BACĂU REZULTATE BACALAUREAT 2016 ARAD REZULTATE BACALAUREAT 2016 TIMIȘ REZULTATE BAC 2016 EDU.RO REZULTATE BAC 2016 BACALAUREAT 2016 REZULTATE REZULTATE BACALAUREAT 2016 ALBA REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO rezultate bacalaureat 2016 REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO
Parteneri
Regele Charles al III-lea, primit de Klaus Iohannis la Cotroceni: "Nu ştiam că sunt primul"
x close