A aflat că va deveni bunică, însă bucuria a durat puțin. Șocul uriaș pe care l-a avut femeia când a aflat cine este tatăl copilului

06 Iun 2016   •   22:02
A aflat că va deveni bunică, însă bucuria a durat puțin. Șocul uriaș pe care l-a avut femeia când a aflat cine este tatăl copilului Pixabay

Drama unei femei din Marea Britanie a ajuns subiect de știre în toată lumea. Femeia a povestit pentru Daily Mail cum soțul ei, cu care proaspăt se căsătorise, a părăsit-o pentru propria ei fiică. Mai mult, cei doi au făcut și un copil împreună.

Julie King, în vârstă de 47 de ani, s-a căsătorit cu Vince Bienven, un bărbat cu șase ani mai tânăr, după o aventură nebună. Însă după numai câteva luni, a aflat că acesta o înșală cu propria ei fiică, o tânără de numai 25 de ani.

După numai câteva săptămâni fiica lui Julie, Leanne Taylor, a rămas însărcinată și se aștepta ca mama ei să fie distrusă.

Însă atunci când Julie a descoperit adevărul a spus că nu a învinuit-o pe fiica ei, iar acum își crește nepoata, pe Nevaeh, ca bunică, dar și mamă vitregă.

Leanne, în schimb, spune că nu se simte vinovată, pentru că era distrusă după moartea primului ei copil, o fetiță pe nume Mia, iar tatăl ei vitreg a ajutat-o mult să treacă peste acest moment.

Vince a încercat să-și refacă căsnicia, după ce inițial a negat aventura cu fiica lui vitregă, însă fără șanse de succes. Nici măcar consilierul pe care soții l-au consultat nu le-a mai dat vreo șansă.

Mama și fiicat, în schimb, s-au împăcat după un an, iar acum își vorbesc din nou, Julie găsindu-l vinovat în principal pe soțul ei. Femeia vrea acum să divorțeze de bărbat.

Parteneri
x close