x close

A aflat cu stupoare că soțul ei are o aventură de cinci ani cu o prostituată. L-a iertat, dar toți au fost șocați când au aflat ce îi cerea femeia în dormitor

06 Iul 2018   •   17:42
A aflat cu stupoare că soțul ei are o aventură de cinci ani cu o prostituată. L-a iertat, dar toți au fost șocați când au aflat ce îi cerea femeia în dormitor  Foto: Pixabay.com

A aflat cu stupoare că soțul său o înșală de cinci ani cu o prostituată. Deși i-a fost extrem de greu să treacă peste infidelitatea bărbatului, femeia a decis să îl ierte.

„M-am simțit trădată. Asta mă supără cel mai tare, că e aceeași femeie. Dacă se culca în stânga și în dreapta era la fel de devastator, dar acceptam mai ușor”, a spus soția înșelată pentru Sunday Mercury.

Britanica din West Midlands a luat însă o decizie de-a dreptul șocantă. A decis să-l taxeze cu 40 de lire sterline pentru fiecare partidă de sex în dormitorul conjugal, exact tariful pe care îl plătea prostituatei. Iar după 30 de ani de căsătorie la care nu voia să renunțe, bărbatul a acceptat.

Citeşte mai multe despre:

sot infidel infidelitate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati