A aflat de pe Facebook că soţul ei s-a mai însurat odată (VIDEO)

06 Aug 2010   •   22:36
A aflat de pe Facebook că soţul ei s-a mai însurat odată (VIDEO) Foto: www.latimes.com

O americancă a aflat că soţul ei s-a căsătorit cu o altă femeie pe Facebook. A găsit pur şi simplu pe site pozele de la nunta lor. La scurt timp, bărbatul bigam i-a luat copiii şi s-a mutat cu cea de-a doua soţie.

În urmă cu câteva luni, Lynn credea că are o viaţă perfectă. Însă totul s-a spulberat printr-un simplu "click". Femeia a descoperit-o pe Facebook pe amanta soţului ei.

?Profilul ei era public, aşa că atunci am putut să aflu că vor să se căsătorească la Disney World, că sunt împreună din 2007 şi că ea locuieşte în casa lui din Florida? a povestit americanca.

În scurt timp, pe site au apărut şi pozele de la nuntă. Lynn nu şi-a putut crede ochilor. Totuşi, a continuat să spere că mariajul ei poate fi salvat. Bărbatul şi-a cerut iertare. Iar ea l-a primit înapoi. S-a încăpăţânat să creadă că totul se va schimba şi că nu va mai fi înşelată. Dar, după numai câteva luni, soţul şi-a luat cei doi copii şi a părăsit-o definitiv. S-a dus la cealaltă femeie, care a continuat să publice fotografii pe Facebook.

?Copiii mei sunt în pozele ei de familie iar în postări spune că sunt băieţii ei? povesteşte Lynn France.

Astfel a început bătălia pentru custodia copiilor. Avocaţii bărbatului încearcă să demonstreze, la tribunal, că nu a fost niciodată căsătorit legal cu prima soţie.Cei doi se căsătoriseră în Italia, în 2005, şi avocatul bărbatului susţine că documentele nu au fost în regulă, astfel că mariajul nu este legal.

Autorităţile nu s-au dumirit ce se întâmplă exact. Aşa că poliţiştii federali au început o anchetă.

Observator

 

 

x close