A ajuns să arate așa după ce s-a dat cu un produs pe care îl folosesc toate femeile. Tânăra a ajuns de urgență la spital

17 Mai 2016   •   20:33
A ajuns să arate așa după ce s-a dat cu un produs pe care îl folosesc toate femeile. Tânăra a ajuns de urgență la spital Facebook

O femeie din SUA a avut parte de un șoc uriaș după ce s-a uitat în oglindă. Tânăra s-a dat cu un ruj foarte popular și a avut o reacție alergică puternică.

Lily Cleopatra Maurice a cumpărat un ruj Cover Girl Queen special pentru ziua de naștere a soțului ei. La scurt timp însă a început să se sufoce, iar buza de jos i s-a umflat foarte mult. Tânăra a ajuns de urgență la spital, însă nu înainte de a posta niște fotografii pe Facebook, pentru a le avertiza pe alte potențiale cliente, scrie Glamour. 

Cover Girl, una dintre cele mai populare firme de cosmetice din SUA, a răspuns imediat și a spus că produsele lor nu conțin substanțe care ar putea crea alergii și că sunt atent testate. Reprezentanții firmei au declarat și că se bucură că Lily este în regulă acum și spun că nu ar fi vorba de o alergie la respectivul ruj.

Parteneri
x close