A angajat un criminal să-i ucidă soția și copilul, ca să încaseze 1,5 milioane dolari de la asigurarea de viață a femeii. Cum s-a sfârșit povestea

de M.Z.    |    13 Feb 2017   •   14:59
A angajat un criminal să-i ucidă soția și copilul, ca să încaseze 1,5 milioane dolari de la asigurarea de viață a femeii. Cum s-a sfârșit povestea Foto: pixabay.com

Jeff Lytle, un bărbat de 42 de ani din Monroe, Washington, a fost arestat după ce a vrut să angajeze un criminal, pe nume Shayne, să-i ucidă soția, Rhoda, și fiica în vârstă de 4 ani, potrivit Libertatea.ro.

Planul lui sinistru a fost dezvăluit însă de fostul șef al bărbatului, după ce Jeff i-a trimis acestuia din greșeală mesajul în care accepta oferta criminalului. „Hey Shayne, ce mai faci? Îți amintești că mi-ai spus că mă vei ajuta să-mi ucid nevasta. Accept propunerea ta”, a scris bărbatul în mesaj.

În urma crimei, Jeff ar fi primit 1.500.000 de dolari de la sigurare de viață a soției, iar suma urma să o împartă cu criminalul. El i-a spus acestuia programul soției sale și totul trebuia să pară un accident sau un jaf care s-a sfârșit prost.

Fostul șef al bărbatului s-a dus imediat cu mesajul la poliție, iar Jeff Lytle a fost arestat.
 

x close