A anunţat pe Facebook că se sinucide şi nici unul dintre prieteni nu a încercat să o ajute

de Antena3.ro    |    06 Ian 2011   •   15:10
 A anunţat pe Facebook că se sinucide şi nici unul dintre prieteni nu a încercat să o ajute

O femeia din Marea Britanie care suferea de o depresie gravă s-a sinucis, după ce lăsat pe Facebook un mesaj în care îşi dezvăluia intenţia. Nici unul dintre cei peste 1.000 de prieteni pe care îi avea pe reţeaua de socializare nu a încercat să o salveze, arată Daily Mail. În plus, oamenii au postat comentarii dure la mesajul femeii.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de Crăciun. Britanica a postat pe site-ul de socializare mesajul „Am luat toate pastilele, în curând voi muri, rămas bun tuturor". În loc să o încurajeze, unul dintre aşa-zişii ei prieteni a făcut-o mincinoasă, în timp ce un altul a spus că "este alegerea ei".

Simone Back, în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza unei supradoze de medicamente. Mama femeii s-a întrebat retoric de ce niciunul dintre cei 1.082 de prieteni de pe Facebook ai fiicei sale nu a încercat să o salveze.

"Nimeni nu mi-a spus nimic despre asta până în ziua următoare, când am primit de la fiica mea un sms cu textul „Am nevoie de ajutor!?”. Eu sunt bolnavă şi nu pot urca scările până în apartamentul fiicei mele, aşa că am anunţat imediat poliţia. Mă deranjează să ştiu că nimeni nu a făcut nimic pentru fiica mea", a declarat Jennifer Langridge.

După ce şi-a găsit fata moartă, mama ei a postat un mesaj pe pagina acesteia. Mesajul suna aşa: "Fiica mea, Simone, a murit astăzi, aşa că vă rog să o lăsaţi în pace de-acum".

Unul dintre mesajele de pe Facebook lăsat de prietenii femeii suna în felul următor: "Tot timpul anunţă că ia o supradoză de medicamente. Minte".

 

x close