A aruncat la gunoi un bilet de loterie care valora 10 milioane de euro

03 Ian 2011   •   08:48
A aruncat la gunoi un bilet de loterie care valora 10 milioane de euro Foto: bromley-today.co.uk

15 spanioli pot spune că Dumnezeu le-a pus mâna în cap şi nu o dată, ci de două ori. Oamenii au câştigat aproape 10 milioane de euro la loterie, dar au pierdut biletul norocos. Mai exact, l-au aruncat, din greşeală, la gunoi.Deşi în cele din urmă l-au recuperat, norocoşii spun că nu vor uita niciodată clipele prin care au trecut.

Acum, sar în sus de bucurie. Dar pentru mai multe ore, oamenii aveau inima cât un purice. Tocmai aflaseră că au câştigat o avere la loterie, dar fericirea le-a fost de scurtă durată. Cel care trebuia să ţină biletul l-a... aruncat la gunoi.

Când a făcut curăţenie, cu câteva zile în urmă, bărbatul a confundat biletul cu unul vechi. Abia când a văzut extragerea şi s-a dus să verifice dacă într-adevăr, avea aceleaşi numere înscrise pe hârtie, şi-a dat seama ce făcuse. Norocul a făcut ca, în cele din urmă, să-l găsească. Biletul era murdar, dar întreg, ceea ce însemna că cei 9,6 milioane de euro puteau fi ridicaţi.

Oameni de rând, cu datorii la bănci, câştigătorii spun că banii sunt pentru ei, mană cerească. Deşi au trecut prin emoţii mari, norocoşii spun că totul este bine când se termină cu bine.

 

x close