x close

A auzit zgomote ciudate din dulap, la scurt timp după ce s-a întors din vacanță. „Când s-a uitat aproape a făcut infarct”

18 Oct 2018   •   17:44
A auzit zgomote ciudate din dulap, la scurt timp după ce s-a întors din vacanță. „Când s-a uitat aproape a făcut infarct” Foto: pixabay.com

O femeie care a fost plecată în concediu a avut parte de o surpriză când s-a întors acasă şi a deschis sertarul de lenjerie intimă din care se auzeau zgomote ciudate.

Ea a rugat un prieten să vină, cât timp a fost plecată, să îi hrănească cele două pisici. După ce s-a întors din concediu, femeia a auzit zgomote ciudate din sertarul cu lenjerie din dormitor, care are un compartiment secret.

A găsit acolo pisica vecinilor, un motan pe nume Steve dispărut de o săptămână şi pe care proprietarii îl căutau disperaţi.

„Vecina noastră s-a întors acasă duminica târziu, şi-a salutat pisicile şi s-a pus în pat. Luni dimineaţa a auzit zgomote în dulapul cu sertare, iar când s-a uitat aproape a făcut infarct”, a scris proprietarul lui Steve într-o postare care s-a viralizat. 

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

dulap pisica vacanta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati