A băgat divorț la numai câteva ore după ce i-a jurat iubire veșnică. Ce a făcut soția lui în pat, în noaptea nunții. Bărbatul s-a înfuriat când a văzut-o

18 Mai 2016   •   18:06
A băgat divorț la numai câteva ore după ce i-a jurat iubire veșnică. Ce a făcut soția lui în pat, în noaptea nunții. Bărbatul s-a înfuriat când a văzut-o freeimages.com

Noapte nunții este, cel puțin în teorie, una dintre cele mai pasionale și tandre din viața unui cuplu. Nu la fel au stat lucrurile pentru un cuplu de tineri proaspăt căsătoriți din Arabia Saudită.

După ce și-au jurat iubire veșnică, cei doi au mers în camera de hotel. Însă atunci când mirele a încercat să se apropie de proaspăta lui soție, aceasta i-a respins avansurile și a preferat să răspundă prietenilor care îi trimiseseră mesaje de felicitare pe telefon. Bărbatul din Jeddah s-a înfuriat și i-a cerut să înceteze, însă mireasa nu l-a ascultat.

O rudă a celor doi a povestit că atunci când mirele a întrebat-o dacă este mai important să răspundă unor mesaje decât să-i acorde lui atenție, aceasta ar fi răspuns că da.

Bărbatul s-a înfuriat atunci și mai rău și a băgat divorț la numai câteva ore de la nuntă. Cei doi au trecut și prin fața unui comitet de reconciliere, dar nu a fost fel ca acesta să-l împace pe bărbat.

Parteneri
x close