A câștigat un premiu fabulos la loto iar acum trăiește un coșmar! Motivul șocant pentru care acum stă tot timpul pe drumuri

de A.M.P    |    23 Apr 2017   •   09:32
A câștigat un premiu fabulos la loto iar acum trăiește un coșmar! Motivul șocant pentru care acum stă tot timpul pe drumuri Foto: Jane Park/mirror.co.uk

O tânără de 21 de ani, care a câștigat premiul cel mare la loto pe când era doar o adolescentă, a fugit de acasă după ce a fost amenințată că va fi stropită cu acid pe față, scrie Mirror.

Jane Park s-a plâns, la începutul acestui an, că premiul uriaș câștigat pe când avea doar 17 ani i-a distrus viața și a anunțat atunci că vrea să dea în judecată loteria.

Acum, tânăra spune ca a fost nevoită să plece de acasă în urma unor amenințări care par cât se poate de reale. 

”Jane a trecut prin lucruri traumatizante și se teme pentru ceea ce i s-ar putea întâmpla. Este foarte speriată. Au început să o amenințe că îi vor turna acid pe față. Mesajele par reale. Au început să o compare cu Katie Piper (o prezentatoare TV atacată cu acid). Jane a încercat să se arate curajoasă și să treacă mai departe, însă i-a fost greu”, a povestit un apropiat al tinerei.

Potrivit apropiaților, totul a început după ce o persoană a reușit să-i intre în telefon și să pună mâna pe mai multe fotografii compromițătoare pentru care i-a cerut bani. Pentru că Jane nu a cedat, amenințările au devenit din ce în ce mai violente și mai reale.

 

Parteneri
x close