x close

A crezut că i-a intrat o geană în ochi și a mers la oglindă să verifice. Când s-a uitat mai atent s-a îngrozit. A scos pe loc trei viermi!

de A.M.P    |    07 Noi 2019   •   10:45
A crezut că i-a intrat o geană în ochi și a mers la oglindă să verifice. Când s-a uitat mai atent s-a îngrozit. A scos pe loc trei viermi! 482 fOTO: Pixabay

O femeie a tras o sperietură vecină cu moartea după ce a observat că în ochiul ei drept mișună viermi. Femeia de 68 de ani, din California, SUA, credea că are o geană în ochi care o supără, motiv pentru care a mers la oglindă să verifice.

Când s-a uitat mai atent a descoperit viermii. 

Se pare că femeia a fost infestată cu o specie de viermi care se găsesc, de obicei, în ochii bovinelor, în timp ce făcea jogging.

Aceasta a povestit că alerga pe o potecă în apropiere de coastă, atunci când a ajuns într-un roi de musculițe ce i-au intrat în ochi și în gură. A ignorat incidentul însă, o lună mai târziu, ochiul drept al femeii a început să se înroșească și să îi dea dureri, scrie The Independent.

Când a verificat în oglindă a descoperit trei viermi și a mers de urgență la spital, unde medicii i-au scos al patrulea parazit.

Potrivit medicilor, ar fi vorba de viermii Thelazia gulosa, paraziți cu corpul egal calibrat, de culoare albicioasă și cu striații transversale. Acești paraziți sunt localizați cel mai adesea în sacul conjunctival, sub pleoapa a treia, și în canalele lacrimale.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati