A cumpărat o carte cu prințese de la anticariat pentru fiica sa. În timp ce îi citea copilei o poveste, din copertă a căzut o scrisoare. A luat-o și când a văzut ce conține a început să plângă (FOTO)

28 Iun 2018   •   18:06
A cumpărat o carte cu prințese de la anticariat pentru fiica sa. În timp ce îi citea copilei o poveste, din copertă a căzut o scrisoare. A luat-o și când a văzut ce conține a început să plângă (FOTO) Galerie foto (2) Foto: Facebook

A cumpărat o carte cu prințese de la anticariat pentru fiica sa. Seara, în timp ce îi citea o poveste, din copertă a căzut o scrisoare. A luat-o și când a văzut despre ce e vorba a început să plângă.

De atunci toată viața i-a fost dată peste cap.

Mesajul care a impresionat-o pe Natalie Coleman din St Kilda, Scoția, era următorul:

„Dragă Alexis, dacă primești asta fără mine, este pentru că din păcate circumstanțele au devenit foarte nemiloase ca să mai pot să ți-o ofer eu. Trebuie să știi că te-am iubit mereu din toată inima. ești primul lucru la care mă gândesc dimineața când mă trezesc și ultimul la care mă gândesc noaptea la culcare. Cu dragoste, tata. (Barry).”

Natalie Coleman a postat cartea și mesajul pe internet și speră să-i găsească adevăratul proprietar.

„Am luat această carte din anticariatul din St Kilda pentru fiica mea. Mesajul mi-a zdrobit inima …dacă știți vreo Alexis, al cărui tată se numește Barry…mi-ar plăcea să-i returnez cartea”, a scris Natalie, potrivit Mirror.

 

x close