x close

A cumpărat o casă nouă în care s-a mutat imediat, când a început să audă zgomote ciudate din subsol. A coborât și a încremenit. „Este viu! Ce fel de oameni sunt cei care pot să facă asta!” (FOTO)

24 Sep 2018   •   19:08
A cumpărat o casă nouă în care s-a mutat imediat, când a început să audă zgomote ciudate din subsol. A coborât și a încremenit. „Este viu! Ce fel de oameni sunt cei care pot să facă asta!” (FOTO) Galerie foto (1) Foto: captura video

A cumpărat o casă nouă în care s-a mutat imediat, când a început să audă zgomote ciudate din subsol. A coborât și a încremenit.

Nu i-a venit să creadă ce vede. Acolo se afla un câine din rasa pitbull, pe care foștii lui stăpâni l-au abandonat fără milă și fără să-i dea vreo șansă de supraviețuire.

Pentru că nu știa de când se afla acolo câinele și cât este de periculos, bărbatul a sunat la St. Louis Animal Rescue Group.

„Tocmai am cumpărat o casă și un pitbull este legat la subsol. Nu știu de cât timp se află acolo”, a mărturisit noul proprietar.

Când cei de la asociație au ajuns la fața locului, au găsit câinele singur, în întuneric, înconjurat de gunoaie, scrie smalljoys.tv.

 

 

Citeşte mai multe despre:

zgomote ciudate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati