x close

A făcut accident, și-a luat cățelul și a plecat, dar bebelușul l-a lăsat acolo. Motivul mamei care a făcut acest gest a șocat și autoritățile - VIDEO

de M.Z.    |    06 Oct 2017   •   15:49
A făcut accident, și-a luat cățelul și a plecat, dar bebelușul l-a lăsat acolo. Motivul mamei care a făcut acest gest a șocat și autoritățile - VIDEO 418 Foto: captura video

O mamă de 32 de ani a stârnit indignarea autorităților după ce, în urma unui accident auto pe care l-a provocat, ea a plecat de la locul cu pricina și și-a luat cățelul, dar și-a lăsat acolo copilul.

Femeia, care se afla la volan, și era însoțită de copil, de o prietenă și de cățel, a intrat cu mașina într-un felinar, potrivit mirror.co.uk.

În clipul video de mai jos, se vede cum femeia scoate din mașină scaunul auto în care se afla copilul de cinci luni și l-a lăsat jos. Apoi, se duce să-și ajute prietena și cățelul să iasă din mașina lovită.

Ciudat este că șoferița din Taiwan a plecat de la locul accidentului luând cu ea cățelul, dar nu și copilul care se accidentase. 

Femeia și-a motivat gestul, spunând că s-a gândit că polițiștii nu vor avea grijă de câine, iar copilul l-a lăsat în seama prietenei sale.

Citeşte mai multe despre:

accident auto catel copil Politie Taiwan
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati