x close

A făcut mai multe fotografii la petrecerea pentru fiica ei de 10 ani. După trei ani de la eveniment, a aflat ceva cumplit: ”Am albit. Este înfiorător” - FOTO

25 Sep 2017   •   18:34
 A făcut mai multe fotografii la petrecerea pentru fiica ei de 10 ani. După trei ani de la eveniment, a aflat ceva cumplit: ”Am albit. Este înfiorător” -  FOTO Galerie foto (2) Foto: Daily Mail

La trei ani după ce au dat o petrecere de aniversare pentru fiica lor care împlinea 10 ani, Sally Watts  a avut un șoc după ce a observat ceva înfiorător într-o fotografie.

Într-o fotografie, în timp ce femeia aducea tortul, într-o oglindă se vede chipul unui băiețel care privește direct în obiectiv, scrie Daily Mail.

„Am venit cu tortul și Charlotte stătea la o parte pentru a face poze. Când eu și Charlotte ne uitam pe poze, mai târziu, l-a remarcat pe acest băiețel din spatele meu, în oglindă. Am înghețat. M-am întrebat dacă lipsea cineva din poze, dar era doar un copil care nu se afla în poză, dar era pe canapea și puteam să-l văd. Nu putem găsi o explicație pentru asta. Inițial, am crezut că este fiul meu Ollie, dar pe el în vîă în poză pe canapea. Erau doar cinci copii la petrecere și erau acolo. Charlotte făcea poze și celălalt fiul al meu, Eddie, nu era acasă”, a declarat femeia.

Citeşte mai multe despre:

fantoma descoperire socanta petrecere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati