A făcut sex până a murit. "A fost un Iad. Nici nu mai pot merge. Ajutaţi-mă, vă rog!"

de L.D.    |    06 Dec 2012   •   19:06
A făcut sex până a murit. "A fost un Iad. Nici nu mai pot merge. Ajutaţi-mă, vă rog!" Foto: thecollegetownlife.com
O nemţoaică nimfomană care a fost arestată anul acesta pentru că a ţinut prizonieri bărbaţi pe care i-a forţat să întrţină orgii sexuale, a fost găsită moartă în casa ei din Munich.

Antje Crapnik, 47 ani şi-a forţat prima victimă să facă sex cu ea de 8 ori într-o noapte, înainte ca bărbatul să scape, sărind de pe balconul acesteia îmbrăcat numai în chiloţi.

O altă victimă a femeii, un african de 36 de ani, a fost găsit plângând în faţa casei femeii, după un maraton sexual de 36 de ore.

"Am întâlnit-o în autobuz şi m-a invitat pe la ea. Oh, Doamne, a fost un Iad. Nici nu mai pot merge. Ajutaţi-mă, vă rog!"

Femeia a fost găsită moartă vineri, în pat, lângă ultimul său iubit.

Bărbatul, care era vecinul doamnei Crapnik, a sunat la Poliţie pentru a anunţa moartea ei, când s-a trezit şi a văzut că femeia zace fără viaţă.

"Mă gândeam că s-a întâmplat ceva, pentru că sexul era primul lucrul pe care şi-l dorea dimineaţa".

O autopsie va determina cu exactitate motivul morţii ei, şi dacă pofta sexuală atât de predominantă are de a face cu decesul sau nu.

Ultimul său iubit a declarat în faţa poliţiei că, înainte să ajungă în dormitor, au băut o sticlă de vin, după care femeia a tras pe nas nişte droguri.

Mama femeii a spus anchetatorilor că fiica sa nu putea spune NU, şi că avea nevoie de sex de mai mult de 10 ori pe zi.

"Avea probleme psihice", a declarat femeia.
Parteneri
x close