A fost adoptat când avea 2 ani. Descoperirea incredibilă pe care a făcut-o dupa 6 decenii. CINE este tatăl lui biologic

20 Ian 2016   •   18:20
A fost adoptat când avea 2 ani. Descoperirea incredibilă pe care a făcut-o dupa 6 decenii. CINE este tatăl lui biologic Galerie foto (1) capturi video

 Keith Williams, din Carmarthenshire, Țara Galilor, s-a hotărât la 64 de ani să-și găsească părinții biologici, însă nu s-a gândit niciodată că va face această descoperire colosală. Povestea lui a devenit subiet de documentar la televiziunea britanică.

Keith a fost adoptat la vârsta de 2 ani. La 13 ani mama adoptivă i-a spus adevărul, însă șocul cel mare pentru bărbat a venit abia după șase decenii, atunci când și-a găsit mama biologică.

Elisabeth Rosa era asistentă în devenire atunci când s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat din Malaezia. A rămas însărcinată, iar când a mers să-i spună a descoperit că iubitul ei se întorsese în țara natală.

Întors în Malaezia, bărbatul, care făcea parte din familia regală, a fost numit sultan în 1963, titlu pe care l-a păstrat până la moarte. În ianuarie 1984, acesta a încetat din viață, în urma unui atac de cord.

În cadrul documentarului filmat pentru o televiziune britanică, Williams a călătorit în Malaezia pentru a-și descoperi originile. Nu mică i-a fost mirarea când familia regală a fost mai mult decât reticentă în a-l primi cu brațele deschise. Se teme că ar avea pretenții la titlu sau avere, deși bărbatul mărturisește că singura lui dorință este de a fi mai aproape de familia lui.
x close