A fost îngropată de vie de tatăl ei pentru că se împrietenise cu mai mulţi băieţi

05 Feb 2010   •   10:34
A fost îngropată de vie de tatăl ei pentru că se împrietenise cu mai mulţi băieţi groapa

O adolescentă de 16 ani din Turcia a fost îngropată de vie de bunicul şi tatăl ei pe motiv că ?se împrietenise cu băieţi?. Autorităţile au găsit trupul tinerei într-o groapă din curtea casei în care locuia, la 40 de zile de la dispariţia acesteia, informează Daily Mail.

Se pare că Medine Memi a fost legată şi îngropată când încă era conştientă. Medicii legişti au găsit urme de pământ în plămânii şi stomacul ei. Groapa în care a fost găsită fata fusese acoperită cu ciment.

?Este o crimă înfiorătoare. Fata nu avea urme de droguri în sânge. Era vie şi conştientă în momentul în care a fost îngropată?, a declarat un oficial turc.

Tatăl şi bunicul fetei au fost arestaţi şi se află în custodia poliţiei până la începerea procesului. Mama tinerei a fost şi ea arestată, fiind ulterior eliberată de poliţie. Femeia a declarat că fata s-a dus la poliţie de trei ori, după ce a fost bătută de bunic şi de tată, însă a fost trimisă acasă de fiecare dată.

Potrivit presei din Turcia, tatăl adolescentei le-ar fi spus rudelor că este nemulţumit din cauză că fiica lui şi-a făcut prieteni de sex masculin. Mai mult de 200 de cazuri de acest fel sunt raportate anual în Turcia.

Antena3.ro

Parteneri
x close