A fost inventată brânza din lapte matern (VIDEO)

11 Mar 2010   •   15:43
A fost inventată brânza din lapte matern (VIDEO) branza

Laptele matern este foarte apreciat de bucătarul Daniel Angerer. Atât de apreciat, încât nu vrea sub nici un chip să-l irosească, găsindu-i o întrebuinţare inedită. Bucătarul face brânză din pacheţelele de lapte rămase necunsumate de fiica lui de zece săptămâni.

?M-am tot gândit la alte modalităţi de întrebuinţare a laptelui matern. Până la urmă, nu puteam să-l torn înapoi?, glumeşte Daniel.

Soţia bucătarului susţine că laptele ei este la fel de bun ca cel provenit de la animale. ?Are un gust bun, dulceag, însă textura lui este diferită?, a declarat Lori Angerer.

Bucătarul a postat reţeta de brânză din lapte matern pe propria pagină de internet, atrăgând atenţia unui număr foarte mare de oameni. Aceasta a fost contactat şi de Departamentul britanic de Sănătate Publică pentru a fi informat că vânzarea respectivei brânze nu este permisă., informează Fox News.

Dar nu toată lumea împărtăşeşte părerea autorităţilor. Mai multe mămici care alăptează au declarat că sunt pregătite să experimenteze.Antena3.ro

Parteneri
x close