x close

A fost mușcat de mână de un cățeluș, când a încercat să-l hrănească, iar asta l-a nenorocit pe viață. Ce a pățit bărbatul, la scurt timp după incident!

de A.M.P    |    31 Mai 2017   •   23:17
A fost mușcat de mână de un cățeluș, când a încercat să-l hrănească, iar asta l-a nenorocit pe viață. Ce a pățit bărbatul, la scurt timp după incident! 482 Foto: pixabay.com

Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a fost mușcat de mână de un cățeluș pe care încerca să-l hrănească, scrie Daily Mail.

Michael Cole voia să hrănească patrupedul fiicei sale de șase ani, un golden retriever pe nume Harley, când mâna lui a fost agățată cu colții de câinele pofticios.

Ceea ce ar fi trebuit să însemne un mic incident, s-a transformat însă într-o situație pe viață și pe moarte. Rana bărbatului s-a infectat cu sepsis și, după șase operații, medicii i-au spus că nu are nicio șansă să supraviețuiască dacă nu acceptă amputarea brațului cu rana, încă de la umăr.

Rămas cu un handicap pe viață, bărbatul a dat în judecată spitalul în care a fost tratat, susținând că nu a fost diagnosticat la timp pentru a-i fi salvat brațul.

Foto:Michael Cole/Facebook


 

 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati