A găsit o cămașă agățată de ștergătoarele mașinii. Speriată, a demarat în trombă și nu s-a oprit decât la poliție. Ce se întâmplase

23 Feb 2017   •   14:09
A găsit o cămașă agățată de ștergătoarele mașinii. Speriată, a demarat în trombă și nu s-a oprit decât la poliție. Ce se întâmplase Foto: Facebook/ Ashley Hardacre

O tânără SUA a povestit că a trecut printr-o situație-limită în urmă cu câteva zile când a descoperit o cămașă lipită de parbrizul mașinii.

Ashley Hardacre terminase serviciul seara târziu, pe întuneric și, după ce s-a urcat la volan, a descoperit că era ceva pe unul dintre ștergătoare. Și-a amintit ce îi spusese mama ei legat de hoții care acționează asupra șoferilor și nu s-a dat jos din mașină. În partea dreaptă era o altă mașină cu motorul pornit și se vedeau persoane dubioase în apropiere, a povestit tânăra, potrivit The Independent.

A pornit ștergătoarele, în speranța că haina va cădea la prima mișcare, însă cămașa era bine prinsă de geam. Tânăra a avut prezența de spirit de a porni în trombă și nu s-a oprit decât la Poliție.

Potrivit autorităților, aceasta poate fi o nouă strategie de furt.

x close