A găsit o casă părăsită şi a intrat. A regretat din prima clipă că a făcut asta. Detaliul care l-a înfiorat

12 Noi 2016   •   23:12
A găsit o casă părăsită şi a intrat. A regretat din prima clipă că a făcut asta. Detaliul care l-a înfiorat Foto: Pixabay.com

În urmă cu şase ani a intrat într-o casă părăsită pe care a descoperit-o întâmplător, deşi se afla în apropiere de  locul în care copilărise.

Ascunsă în pădure de ochii lumii, băiatul de atunci a fost curios să o exploreze. Ce a descoperit însă înăuntru l-a pus pe gânduri. Acesta este probabil şi motivul pentru care nu a spus nimic despre asta timp de atâţia ani.

În casă, o parte din lustre erau la locul lor, intacte. Într-un colţ a găsit o sobă uriaşă de metal. S-a uitat în ea, dar nu a văzut nimic ciudat. Nimic nu lăsa de bănuit când a fost folosită ultima dată. În bucătărie, pe rafturile dulapurilor abandonate zăceau căni şi farfurii îngropate sub un maldăr de praf. Totul părea să fi fost părăsit în grabă...

Pe unul dintre pereţii casei rămaşi încă în picioare era un tablou a cărui valoare s-ar fi ridicat undeva la 3.000 de dolari. Cine ar fi părăsit un tablou atât de valoros, lăsându-l pradă frigului, ploii şi umidităţii? Cel mai probabil, cineva care a avut un motiv extrem de bun pentru a nu se mai întoarce acolo niciodată, scrie Realitatea.


 

x close