x close

A ieșit la miezul nopții să fumeze liniștit o țigară. Deodată, în fața lui a apărut ceva cu totul neașteptat. Bucureșteanul a rămas fără cuvinte și a scos imediat telefonul să filmeze. Clipul a devenit viral! - VIDEO

10 Ian 2020   •   11:55
A ieșit la miezul nopții să fumeze liniștit o țigară. Deodată, în fața lui a apărut ceva cu totul neașteptat. Bucureșteanul a rămas fără cuvinte și a scos imediat telefonul să filmeze. Clipul a devenit viral! - VIDEO Galerie foto (1) Pixabay.com

Apariție neașteptată pe o stradă din București. Un bărbat a fost uluit când a văzut ce creatură se plimba nestingherită, în miezul nopții, pe străzile Capitalei. Întâmplarea a avut loc în cartierul Ion Mihalache.

Bărbatul ieșise în fașa blocului pentru a fuma, când a văzut vulpea.Animalul a trecut nepăsător, la o distanță foarte mică de cel care o filma.

Înregistrarea video a fost postată pe Facebook, iar o altă persoană a comentat spunând că a mai văzut vulpea în cartier și că ar avea  un ”traseu bine definit”: ”Are un traseu bine definit. Acum o lună, cand am vazut-o eu, a venit din Calea Grivitei si s-a dus, pe alee, spre Mihalache”. 

Citeşte mai multe despre:

Bucuresti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati