x close

A ieșit la o plimbare cu mașina când a văzut ceva pe mijlocul șoselei. Când și-a dat seama ce era, a înlemnit. Cu ochii plini de lacrimi a reușit să sune la poliție. E incredibil ce se afla acolo

09 Apr 2018   •   19:41
A ieșit la o plimbare cu mașina când a văzut ceva pe mijlocul șoselei. Când și-a dat seama ce era, a înlemnit. Cu ochii plini de lacrimi a reușit să sune la poliție. E incredibil ce se afla acolo Foto: Google Street View

Jumătate de picior găsit întins pe mijlocul unei șosele a fost atât de convingător încât a reușit să îngrozească toți participanții la trafic.

Ofițerii de poliție chemați să investigheze cazul au spus că a fost cel mai convingător fals pe care l-au văzut vreodată.

Este un mister cum a ajuns obiectul acolo și mulți bănuiesc că a fost doar o glumă proastă, scrie mirror.co.uk.

Mohammed Yousaf, proprietarul magazinului de accesorii auto din apropiere, a postat următorul mesaj pe Facebook.

"Am sunat de la o doamnă, era în lacrimi spunând că există un picior pe drum. M-am dus acolo și mi s-a părut realist. Poliția a venit și la început au abordat problema foarte încet. Dar, pe măsură ce se apropiau, își dădeau seama că era falsă. Ei nu au putut să creadă cât de reală arăta. Au spus că este cel mai bun fals pe care l-au văzut vreodată".

Un șofer a răspuns: "A trebuit să conduc în jurul ei de două ori pentru a realiza ceea ce a fost! A fost înfricoșător doar gândindu-mă că este un picior real!O altă doamnă s-a oprit, iar patrula poliției era la colț".

Citeşte mai multe despre:

picior fals Politie masina Sosea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati