A început să se simtă rău și s-a dus la doctor. După o perioadă, medicii au depistat-o cu cancer. Abia a început chimioterapia, când doctorii i-au mai dat o veste. „A trebuit să aleg”

11 Iul 2018   •   17:31
A început să se simtă rău și s-a dus la doctor. După o perioadă, medicii au depistat-o cu cancer. Abia a început chimioterapia, când doctorii i-au mai dat o veste. „A trebuit să aleg” Foto: Facebook/Abbie Colvin

Se simțea rău, așa că s-a dus la doctor. Deși i-a dat un tratament, tânăra continua să se simtă rău, așa că a făcut investigații amănunțite.

La scurt timp au descoperit că studenta de 20 de ani are cancer cervical, iar medicii i-au recomandat o histerectomie, dar și chimioterapie.

Abia începuse ședințele de dinainte de intervenția chirurgicală, când doctorii i-au dat o altă veste. Este însărcinată.

Așa că Abbie Colvin a ales să-l aducă pe lume pe băiețelul ei „miracol”.

Micuțul Oscar Buchanan a venit pe lume pe 12 decembrie, iar Abbie a început ședințele de chimioterapie două luni mai târziu.

„Când mi-au spus că sunt însărcinată am fost extaziată. Nici nu-ți pot spune cât de fericită am fost, pentru că tocmai mi se spusese că nu voi mai avea copii. Exista posibilitatea să-mi îngheț ovulele dar nu aș mai fi putut să-mi pot niciodată copilul, așa că atunci când am aflat am decis să-l păstrez”, a declarat tânăra.

Când l-am născut pe Oscar a fost „magic”, „ca un miracol”, scrie Mirror.

 

 

Parteneri
x close