x close

A început să-și înșele iubita. Este de-a dreptul bizar cine i-a devenit amantă: „Știu că nu ar trebui, dar nu mă pot abține!”

16 Oct 2018   •   12:21
A început să-și înșele iubita. Este de-a dreptul bizar cine i-a devenit amantă: „Știu că nu ar trebui, dar nu mă pot abține!” Foto: Pixabay.com

Să îți înșeli iubita este un lucru grav. Și mai grav însă este când o cunoaște extrem de bine pe cealaltă femeie.

Un bărbat a povestit cum a căzut în ispită și nu știe ce poate să facă mai departe, pentru că nu vrea să o piardă pe iubita sa.

„Am parte de partide fierbinți de amor cu mama iubitei mele de o lună. Știu că nu ar trebui, dar îmi place prea mult ca să renunț. Iubita mea este superbă și ne întâlnim de șase luni. Mama ei e divorțată și a petrecut ultimele luni în Scoția, la fiica ei mai mare, care are un copil, așa că ne-am întâlnit recent la aniversarea ei.  Mama ei arată uluitor. Prietena mea are 22 și mama ei 42, dar arată ca două surori. Eu am 24.

A flirtat cu mine toată noaptea, le-a spus tuturor ce norocoasă e iubita mea să aibă un așa iubit chipeș. De câte ori mă uitam la ea, mă privea și zâmbea. În acea noapte am stat la ea acasă și când iubita mea s-a dus să se culce, am rămas să mai vorbesc cu ea și o mătușă. Mătușa a plecat și noi am rămas singuri. Am rămas blocat când s-a așezat pe genunchiul meu și și-a trecut degetele prin păr. Este atât de sexy.

Eram debusolat și am început să ne sărutăm. Am sfârșit în casa de vară făcând sex.  Ce noapte a fost”, a povestit tânărul specialistului de la The Sun.

Citeşte mai multe despre:

amanta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati