A înotat timp de trei ore, legată la mâini şi picioare

04 Oct 2007   •   19:05
A înotat timp de trei ore, legată la mâini şi picioare
O fată de 10 ani a reuşit să înoate, timp de trei ore, într-un râu rece din sudul Chinei, legată la mâini şi la picioare. Fata a încercat astfel să se pregătească pentru realizarea visului ei: parcurgerea înot a Canalului Englez. Potrivit site-ului Independent Online, Huang Li a înotat aproape doi kilometri în râul Xiang, folosindu-se şi de forţa curenţilor de apă. Chiar dacă a avut mâinile şi picioarele legate, ea a reuşit să se menţină la suprafaţă, mişcându-se precum un delfin.

„Aptitudinile sale de înotătoare sunt perfecte. Ea a insistat să facă acest lucru”, a declarat tatăl fetei, Huang Daosheng. În fotografiile publicate de ziarele chineze, Huang Li este prezentată într-un costum de baie, cu gleznele şi încheieturile mâinilor legate, în timp ce tatăl ei o scoate din apă. Potrivit relatărilor presei, fata avea pielea feţei albastră, din cauza temperaturii foarte scăzute a apei.

Ea a început să înoate la vârsta de şase ani, iar, potrivit spuselor tatălui, visul ei este acela de a parcurge înot Canalul Englez.

Rompres

x close