A leșinat brusc în timp ce conducea mașina și a crezut că are epilepsie. Un medic a consultat-o și a constatat altceva. Ce a făcut femeia după șase luni a uimit pe toată lumea

27 Mar 2018   •   13:38
A leșinat brusc în timp ce conducea mașina și a crezut că are epilepsie. Un medic a consultat-o și a constatat altceva. Ce a făcut femeia după șase luni a uimit pe toată lumea

După ce a leșinat în timp ce conducea spre o întâlnire cu medicul, Elisha Hudson se temea că ar putea avea epilepsie. Femeia de 25 de ani suferea deja de dureri de cap cumplite atunci când a leșinat la volanul mașinii și a ieșit de pe drum.

Dar tânăra a rămas în stare de șoc când un medic i-a dat ulterior vestea devastatoare și neașteptată că avea o tumoare pe creier.

Brusc, o serie de întrebări i-au trecut prin cap - "Cât timp mi-a mai rămas?", în condițiile în care si-a spus că nu există disponibil nici un tratament deoarece chirurgia ar fi prea periculoasă, iar chimioterapia și radioterapia nu ar fi o opțiune.

Acum un an, Elisei se confrunta cu un viitor nesigur.

Dar tânără femeie curajoasă și-a propus să-și trăiască viața "la maxim", câștigând concursul de frumusețe Miss Norfolk la doar șase luni de la diagnosticarea ei.

Femeia aspiră să devină un fotomodel pentru a crește gradul de conștientizare a bolii.

"Așa cum văd lucrurile, pentru că ei spun că nu există tratament in moment, trebuie să-mi trăiesc viața la maximum și să rămân pozitivă", a spus ea.

În martie anul trecut, Elisei, din Cromer, Norfolk, a fost diagnosticată cu un gliom de grad scăzut. Era atât de aproape de nervul său optic încât operația ar fi pus-o în pericol de a rămâne oarbă sau de a suferi un atac cerebral sau convulsii.

În lipsa tratamentului disponibil, singura opțiune este acum de a verifica tumora la fiecare șase luni.

Tumora va crește, dar nimeni nu știe când sau în ce măsură.

x close