A mâncat pământ și cărămizi în timpul sarcinii. Cum arată copilul pe care l-a adus pe lume

12 Mai 2016   •   18:21
A mâncat pământ și cărămizi în timpul sarcinii. Cum arată copilul pe care l-a adus pe lume Pixabay

De la ciocolată la murături, femeile au tot felul de pofte în timpul sarcinii. Însă o tânără din Marea Britanie a trecut prin niște experiențe cel puțin ciudate în timul celor nouă luni.

Jenny Mason a simțit porniri necontrolate de a mânca mortar, cărămizi, nisip și pământ. Femeia pretinde că era o poftă mai mare decât cea pentru tutun, de exemplu.

Tânăra rădea bucăzi de cărămidă de pe casă și le mânca exact ca pe cereale, scrie Daily Mail.

Timp de sațe luni, Jenny și-a ascuns de rușine poftele culinare de prieteni și de iubitul ei, electricianul Stephen Connor, în vârstă de 31 de ani.

Când nouă cărămizi au început să se miște, iar iubitul ei era pe punctul să-l sune pe proprietar și să reclame că se dărâmă casa cu ei, tânăra a mărturisit totul.

În cele din urmă, aceasta a fost diagnosticată cu Pica - un impuls de mânca orice altceva numai mâncare nu, și s-a bucurat pentru că se temea că a înnebunit.

Boala s-a declanșat în martie 2012, atunci când era însărcinată în trei luni cu fiul ei, Rylee Connor. Ca prin minune, a dispărut după alte trei luni de la naștere.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Băiețelul venit pe lume este perfect sănătos, iar familia s-a mutat într-o altă casă, departe de amintirile urâte din acea perioadă.

x close