A mâncat clătite făcute de tatăl ei, iar cinci zile mai târziu a murit. Verdictul medicilor este îngrozitor: „Leziuni ireversibile ale creierului!”

de A.M.P    |    13 Oct 2017   •   12:04
A mâncat clătite făcute de tatăl ei, iar cinci zile mai târziu a murit. Verdictul medicilor este îngrozitor: „Leziuni ireversibile ale creierului!” Foto: dailymail.co.uk

O mamă devastată de durere a povestit, pe o rețea de socializare, cum fiica ei de nouă ani a murit după ce a luat o singură înghițitură dintr-o clătită pregătită de tatăl ei, scrie Daily Mail.

Nainika Tikoo, din Harrow, în nord-vestul Londrei, a murit pe 22 mai anul acesta, după ce a suferit o reacție anafilactică severă care a debutat rapid, după ce a gustat din clătitele făcute de tatăl ei.

Tatăl fetei, în vârstă de 41 de ani, i-a gătit clătite fără lapte, deoarece știa că fiica lui este alergică la lactate, pe care le-a umplut apoi cu mure. Fructe pe care fetița nu le mai gustase până la acel moment.

Din nefericire, copila a început rapid să se simtă rău, iar părinții au dus-o de urgență la spital.

Cinci zile mai târziu, părinții fetei au luat cumplita decizie de a o deconecta de la aparatele care o țineau în viață, după ce medicii le-au dezvăluit că fata a suferit leziuni ireversibile ale creierului.

Înainte ca ea să moară, medicii i-au făcut un test și au descoperit că micuța era alergică și la mure.

Parteneri
x close