x close

A mâncat din biscuiţii copiilor săi, dar a făcut o descoperire şocantă. Ce a văzut un bărbat când s-a uitat cu atenţie pe pachet

02 Noi 2017   •   16:38
A mâncat din biscuiţii copiilor săi, dar a făcut o descoperire şocantă. Ce a văzut un bărbat când s-a uitat cu atenţie pe pachet Foto: Twitter

Adrian Johnson, un bărbat din Statele Unite, s-a hotărât să guste din dulciurile pe care copiii săi le primiseră în seara de Halloween.

Potrivit cancan.ro, tatăl celor doi copii a luat un pachet de biscuiţi cu ciocolată, pe care micuţii săi îl lăsaseră în bucătărie, printre alte dulciuri primite în seara de Halloween. A desfăcut ambalajul şi a mâncat câţiva biscuiţi digestivi, după un timpa hotărât să verifice lista de ingrediente. S-a uitat cu multă atenţie pe pachet şi a făcut rapid o descoperire destul de şocantă. 

Biscuiţii expiraseră de 18 ani, având un termen de valabilitate până pe data de 15 mai 1999. Iniţial bărbatul s-a speriat, pentru că mâncase deja jumătate de pachet. Dar cum gustul nu fusese alterat în niciun fel, a sperat că nu se va îmbolnăvi. A decis totuşi să posteze imaginile pe contul său de Twitter, acolo unde a primit numeroase reacţii din partea internauţilor.

"Am inspectat biscuiţii, i-am mirosit, şi am văzut că partea unde nu erau acoperiţi cu ciocolată devenise destul de albă. M-am spălat rapid pe dinţi când a văzut când expiraseră. A fost destul de scârbos", a povestit Adrian Johnson.

Citeşte mai multe despre:

tata descoperire Halloween biscuiti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati