A mâncat o porție de paste, iar apoi a adormit. Ce s-a întâmplat a doua zi întrece orice imaginație. „Mai bine să fiți precauți decât să vă pară rău”

28 Ian 2019   •   13:37
A mâncat o porție de paste, iar apoi a adormit. Ce s-a întâmplat a doua zi întrece orice imaginație. „Mai bine să fiți precauți decât să vă pară rău” Foto: pixabay.com

Un student belgian în vârstă de 20 de ani a murit în somn, după ce a mâncat o porție de paste pe le gătise în urmă cu cinci zile.

În toată această perioadă, a păstrat spaghetele la temperatura camerei. După ce le-a mâncat, i s-a făcut rău, așa că s-a băgat în pat sperând să adoarmă. A doua zi, însă, a fost găsit mort, scrie Daily Mail.

Testele făcute de toxiologi au relevat că acesta a murit din cauza unei toxiinfecții alimentare cauzate de bacilul cereus, o bacterie care produce toxine.

„Multe persoane mănâncă paste sau tăiței, la o zi sau două după ce le-au gătit și se simt bine. Dar aveți grijă la orice aliment pe care îl lăsați la temperatura camerei mai mult de câteva ore. Mai bine să fiți precauți decât să vă pară rău”, a spus Dr.Bernard.

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close