A obligat un om al străzii să bea 33 de pahare de votcă în trei minute. Ce a pățit bărbatul care a făcut asta. „Nu ai inimă! Ești o rușine pentru omenire!” - VIDEO șocant

20 Apr 2017   •   11:46
A obligat un om al străzii să bea 33 de pahare de votcă în trei minute. Ce a pățit bărbatul care a făcut asta. „Nu ai inimă! Ești o rușine pentru omenire!” - VIDEO șocant Foto: YouTube

În dorința de a acumula cât mai multe vizualizări pe canalul său de YouTube, un rus a renunțat complet la orice urmă de umanitate. El exploatează nevoia de bani a oamenilor fără adăpost și îi încurajează pe sărmani să facă lucruri care le pun viețile în pericol.

Pentru câțiva dolari, veteranul de război Aleksandr a fost convins să dea pe gât o sticlă întreagă de votcă, echivalentul a 33 de shot-uri, în numai câteva minute.

Imaginile în care apare omul fără adăpost au fost aspru criticate de internauți. „Ești un om fără inmă! De ce le-ai face așa ceva unor oameni care oricum sunt necăjiți și trăiesc deja in Iad?” „Ești o rușine pentru familia ta! Ești o bestie pentru că faci asemenea experimente pe oameni!” i-a transmis un internaut vloggerului care a postat imaginile pe net.

Cantitatea de alcool pe care a băut-o protagonistul materialului video poate fi letală.

Imaginile au fost filmate în Smolensk, Rusia.

Parteneri
x close