x close

A postat pe net următorul anunț: "Caut bărbat tânăr, solid, care vrea să fie mâncat". Ce a urmat a îngrozit o lume întreagă!

de D.G.    |    14 Iun 2019   •   17:57
A postat pe net următorul anunț: "Caut bărbat tânăr, solid, care vrea să fie mâncat". Ce a urmat a îngrozit o lume întreagă! 817 foto: Pixabay.com

De profesie inginer programator, germanul Armin Meiwes, 56 de ani, a devenit cunoscut drept "Maestrul măcelar", unul dintre cei mai faimoşi canibali din istorie.

În 2001, el a postat un anunţ online, în care scria că este în căutarea unui "bărbat tânăr, solid, care vrea să fie mâncat", potivit Historia.

Câteva zile mai târziu, un bărbat s-a arătat interesat de propunerea neamţului. Cei doi s-au întâlnit, iar victima a băut 20 de somnifere şi o jumătate de sticlă de alcool. Meiweis i-a tăiat penisul şi l-a prăjit pentru a-l mânca împreună. În dimineaţa următoare şi-a înjunghiat victima, apoi i-a ciopârţit cadavrul, punând bucăţile în congelator.

Ancheta a stabilit că în săptămânile ce au urmat, bărbatul a consumat nu mai puţin de 20 de kg de carne umană. În 2006, Armin Meiwes a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati