A primit o alertă pe telefonul mobil, după ce senzorii sistemului de supraveghere s-au activat. Când a privit fotografia a izbucnit în lacrimi. ”E chiar el...”

15 Ian 2019   •   10:21
A primit o alertă pe telefonul mobil, după ce senzorii sistemului de supraveghere s-au activat. Când a privit fotografia a izbucnit în lacrimi. ”E chiar el...” Galerie foto (1) Foto: Pixabay

O femeie din Statele Unite a povestit că sistemul de supraveghere pe care l-a instalat în locuință a surprins o serie de imagini, despre care spune că îl înfățișează pe fiul său, mort de mai bine de doi ani.

Jennifer Hodge spune că era în pat într-o seară, alături de fiica sa, când a primit o alertă pe telefonul mobil, după ce senzorii sistemului de supravheghere s-au activat.

Când a deschis una dintre fotografiile de pe camerele de supraveghere a văzut o figură masculină. ”Arăta fix ca fiul meu, Robbie” a spus ea, amintind că băiatul a murit din cauza unei supradoze de droguri.

Jennifer spune că și acum este speriată de poza surprinsă săptămâna trecută, dar crede că este un semn că fiul său ”și-a găsit liniștea”.

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close