A rămas în pielea goală pe aeroportul din Munchen pentru că nu a avut bani să plătească taxiul

28 Sep 2009   •   19:16
A rămas în pielea goală pe aeroportul din Munchen pentru că nu a avut bani să plătească taxiul

Dacă nu ai bani de taxi, mai bine iei autobuzul! Asta este lecţia pe care învăţat-o pe propria piele un afacerist. Bărbatul a rămas în pielea goală în aeroportul din Munchen petru că nu a avut bani să plătească taxiul. Şoferul s-a enervat atât de tare, încât i-a luat afaceristului bagajul, banii, telefonul şi hainele, arată Bild.

Omul de afaceri, în vârstă de 46 de ani, venise în Munchen pentru a încheia un contract. După trei ore într-un club de noapte, bărbatul a luat un taxi spre aeroport. El trebuia să ajungă în Liepzig. Pentru că nu a avut bani să plătească drumul, taximetristul s-a răzbunat: i-a luat tot ce avea la el şi pe el.

"Cursa a costat 64 de euro, iar eu mai aveam 60. Când a auzit, taximetristul parcă a înnebunit. Mi-a luat mobilul, actele şi cheile. Apoi, m-a obligat m-a pus să-mi dau jos hainele. Mi-a luat chiar şi chiloţii", a declarat bărbatul.

Când a fost găsit de autorităţi, bărbatul era înfăşurat într-un ziar. Autorităţile i-au împrumutat un tricou şi nişte pantaloni pentru a ajunge acasă.

Antena3.ro

Parteneri
x close