A săpat un tunel de 4 metri în munte ca să-şi parcheze maşina

02 Dec 2009   •   23:25
A săpat un tunel de 4 metri în munte ca să-şi parcheze maşina munte

Găsirea unui loc de parcare constituie o adevărată provocare în India. Un bărbat a săpat un tunel de aproximativ patru metri pentru a-şi putea parca maşina, informează metro.co.uk.

Muntele din faţa casei devenise un obstacol în calea ?fericirii? omului. El vroia să-şi lase camionul în faţa casei, dar muntele nu-i permitea acest lucru. După ce a cerut în zadar ajutorul autorităţilor, indianul a hotărât rezolve singur situaţia.

?Eram nevoit să-mi parchez camionul la câţiva kilometri de casă din cauza muntelui. Aşa că am decis să fac ceva în privinţa asta?, a declarat bărbatul de 53 de ani.

În plus, omul se temea că autovehicului, parcat la o distanţă atât de mare de casă, putea să fie furat. El a cerut ajutorul autorităţilor, însă acestea au refuzat să-l ajute.

Oficialii indienii nu au avut, însă, nimic împotriva demersului bărbatului. ?Rar întâlneşti un om care este dispus să muncească atât de mult pentru a-şi îndeplini scopul?, a spus, pe un ton admirativ, Prabhat Kumar Jha, reprezentant al autorităţilor locale.

Antena3.ro

ExitPOLL
Parteneri
x close