x close

A vrut să-i dea o lecție fiului său de cinci ani, așa că i-a pregătit „execuția”! Gestul părintelui musulman i-a îngrozit pe anchetatori

de A.M.P    |    22 Iun 2017   •   19:24
A vrut să-i dea o lecție fiului său de cinci ani, așa că i-a pregătit „execuția”! Gestul părintelui musulman i-a îngrozit pe anchetatori Foto: pixabay.com

Un musulman a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare cu executare după ce și-a înspăimântat fiul de cinci ani că-l va executa, drept pedeapsă pentru că a alergat în jurul unei moschei, în timpul rugăciunii, scrie Daily Mail.

Bărbatul, din Hastings, Noua Zeelandă, le-a spus anchetatorilor că a vrut să-i dea o lecție fiului său cel mic și neastâmpărat, făcându-l să creadă că urmează să fie ucis.

Mai mult, bărbatul și-a implicat inclusiv soția și ceilalți trei copii, de șapte, nouă, respectiv zece ani, în farsa macabră.

Convins că va fi ucis, băiețelul și-a închis ochii și a așteptat cu groază momentul final, doar pentru a-și auzi apoi părintele izbucnind în râs.

Judecătorul care s-a ocupat de acest caz a declarat că nu a mai întâlnit ceva mai crud de atât și l-a condamnat pe părintele iresponsabil la patru ani și jumătate de închisoare, pentru amenințări cu moartea.
 

Parteneri
Parteneri
sati